neděle 2. října 2016

Muire má narozeniny!

Aithne zažívá nostalgickou chvilku. Muire dnes slaví rok na tomto světě. Aithne je šťastná, vypadá to, že Muire prožila krásný den. Dokonce měla dnes Aithne chvilku pro sebe (a včera taky), kdy si Muire vzal Athair a šli oslavovat k jeho rodičům. Přes všechno špatné to byl asi nejšťastnější rok pro Muire (pro kterou je zatím jediný) i pro Aithne, která si na život před Muire snad vůbec nepamatuje. Mateřství je nádherná věc, ač má i spoustu stinných stránek, stojí to za to. Avšak kdykoliv si Athair na dvě hodiny Muire odveze, Aithne je jak v Jiříkově vidění. „Jsem tu fakt sama? Opravdu? Pááni….“
Aithne sebeláska zatím vydržela. Měla jeden slabší den. Ale už je to zase ona. Aithne dnes meditovala a posilovala kořenovou čakru. Aithne zavládl mír v duši. Teď Aithne zařídí světový mír.

Muire má poslední dobou horší chvilky častěji. Ač, obzvlášť v tento slavnostní den, dělala Aithne všechno pro její radost a smích, občas se Muire vztekala. Muire šla olizovat kabely. Dělá to ráda, protože Aithne se pak chová hrozně srandovně, vydává zvláštní zvuky a napodobuje různá zvířata. Dneska se Muire ale nepodařilo tohoto představení dosáhnout, Aithne ji vždycky odnesla někam pryč a tvářila se jako obyčejní lidé. Tak šla Muire prozkoumávat svět, rozhodla se jít uklízet do koupelny. Aithne zase nezareagovala a ještě ke všemu odnesla ten super štětec, co smrdí peroxidem a určitě by tak dobře chutnal. Aithne si tam mezitím hrála s mobilem a vypadalo to, že ji vůbec nezajímá, že Muire jako správná váha provádí podzimní úklid. Muire odložila úklid na neurčito a rozhodla se, že teď si chce ona hrát s mobilem. Bude řvát tak dlouho, dokud ho nedostane. Aithne se jí zželelo, že prý když má ty narozeniny. „Na tohle jsem čekala celý rok!“, pomyslela si Muire a rozhodla se otestovat na mobilu tvrdost svých šesti zubů. S těmi horními to jde mnohem líp! Bože, to je nádherný zvuk! Aithne z nějakého důvodu začalo vadit, že se Muire dobře baví. Mobil dala příliš vysoko. Ke všemu začala Muire kotoulet ty hloupé balonky a nedokázala pochopit, že Muire prožívá bolest. Už je velká a chce jít na instagram. Muire má nejhorší matku na světě! Muire se musí brzo naučit chodit, aby mohla utéct!




Žádné komentáře:

Okomentovat